Maison des Bibelots

LEVERTIJD

Voor producten die op voorraad zijn streven wij ernaar het product binnen 1 tot 5 werkdagen na betaling bij post NL aan te leveren voor verzending naar het opgegeven afleveradres. Behalve indien er uitzonderingen zijn die op de site bij producten expliciet worden genoemd.

U ontvangt een email als de bestelling door ons is verzonden.

De door Maison des Bibelots opgegeven levertijden zijn indicatief. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. U wordt op de hoogte gesteld als de levertijd onverhoopt langer gaat duren. Indien echter de leveringstermijn de termijn van 30 dagen overschrijdt, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat wenselijk is. Reeds geïnde bedragen zullen in dat geval binnen 30 dagen door ons worden teruggestort.

Indien de bestelde artikelen door welke oorzaak dan ook niet voorradig zijn of uitverkocht, neemt Maison des Bibelots contact met u op om gezamenlijk tot een oplossing te komen. U hebt in dat geval altijd recht op teruggaaf van het betaalde bedrag.